Proč dětem číst

Proč dětem číst

Žijeme v moderní době. V době, která nás doslova nutí se někam posouvat, zlepšovat se, vzdělávat se a získávat informace. A to především na internetu. Dokonce už i naše děti se učí hledat informace na internetových stránkách. Je pro ně jednodušší, shlédnout video, než se zaposlouchat do nějakého čteného slova. Přesto existuje mnoho důvodů, proč dětem číst.

Číst dál

Jak zvládnout předsevzetí

Předsevzetí, dává si je snad každý, ale už málokdo je opravdu dodrží. 

První týden jde snadno, jste plní energie a motivace, máte sny a cíle, jak zhubnete či zpevníte postavu. Po pár týdnech se vám nedostává kýžených výsledků a vy to tak vzdáte. Někdo vydrží déle, ale většina předsevzetí zůstane v zapomnění až do následujícího nového roku.

Jak vytrvat a konečně dodržovat předsevzetí po celý rok a získat tak vysněnou postavu? To se dozvíte v dalších bodech níže. 

Číst dál

Máte už svého webmastera?

Představte si situaci, kdy se přistěhujete do nového města. Nikdy jste tam nebydleli a nemáte zde svého kadeřníka, zubaře, nebo i svého řezníka, který by pro vás vždycky měl lepší maso na nedělní svíčkovou. Prostě vám chybí lidé, kteří za vás, pro vás dělají to, co vy tak dobře neumíte, nebo nemůže udělat. Podobně je to i s webmasterem, správcem webu, zkrátka člověkem, který za vás udělá všechnu tu složitou práci, ve které se nevyznáte.

Číst dál